martes, 20 de junio de 2017

Sorteos de entradas para el concierto de Carlos Baute el 28 de junio en Rubi , Barcelona

Sorteos de entradas para el concierto de Carlos Baute el 28 de junio en Rubi , Barcelona


En Radio Rubí : Sortegem invitacions per veure Carlos Baute al concert inaugural de la Festa Major 2017
Ràdio Rubí us ofereix la possibilitat de gaudir de la cultura gratis a la ciutat. Gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura, sortegem 5 invitacions dobles per veure Carlos Baute el dimecres 28 de juny a les 22.30 h a l’amfiteatre del Castell. El cantant veneçolà és el protagonista del concert inaugural de la Festa Major 2017.
Cantant, compositor, arranjador, actor i presentador. L’any 1987, amb només 13 anys, Carlos Baute es va unir al grup vocal Los Chamos. El veneçolà va iniciar la seva carrera en solitari l’any 1994 amb el disc Orígenes.
Entre els premis i nominacions es troben dos Ondas, Dial, Premis de la Música, Premis Amic, a més de Discos d’Or i Platí. Les seves vendes ascendeixen d’1,8 milions a nivell mundial. L’any 2016 va treure al mercat el seu darrer treball Orígenes y tambores i enguany ha publicat el senzill Ando buscando amb la formació Piso 21.
Si voleu optar a les invitacions per veure Carlos Baute, escriviu un correu electrònic a  rubiornotrubi@yahoo.es, amb el vostre nom, DNI i un telèfon de contacte. Teniu temps de fer-ho fins al dimarts 27 de juny a les 11 h. Us confirmarem via correu electrònic si heu tingut sort.
En el cas que no aconseguiu les invitacions, les entrades per veure Carlos Baute el dimecres 28 a l’amfiteatre del Castell es poden comprar per 20 euros, més despeses de gestió, a través del web de Ticketea.


www.radiorubi.fm/no-t-ho-perdis/item/17871-sortegem-invitacions-per-veure-carlos-baute-al-concert-inaugural-de-la-festa-major-2017

En Tot Rubí :
Carlos Baute oferirà el concert inaugural de la Festa Major de Rubí 2017. El veneçolà és cantant, compositor, arranjador, actor i presentador. Amb només 13 anys es va unir a Els Chamos i posteriorment va començar la seva carrera en solitari (1994). Entre els premis i nominacions es troben dos Ondas, Dial, Premis de la Música, Premis Amic, a més de Discos d’Or i Platí. Les seves vendes ascendeixen d’1,8 milions a nivell mundial. El seu darrer disc és Orígenes y tambores, del 2016, i aquest any ha publicat el senzill Ando buscando amb la formació Piso 21.

La seva actuació serà el dimecres 28 de juny a les 22.30 h a l'amfiteatre del Castell de Rubí, dins del marc de Rubí Random Music Festival de la Festa Major de la ciutat.

Què has de fer per aconseguir un de les 5 entrades dobles que sortegem?

Només has d'inscriure't al formulari. El dia 26 de juny sabràs si has resultat un dels guanyadors o guanyadores. Estigueu atents. Molta sort!

http://elmon.cat/totrubi/noticia/4807/vols-guanyar-una-entrada-doble-per-veure-a-carlos-baute



En Rubí TV:

Sortegem invitacions per assistir al concert de Carlos Baute

El cantant actuarà a l'amfiteatre del Castell en el marc del Rubí Random Music Festival

Rubitv.cat, en col·laboració amb Rubí Cultura, sorteja cinc invitacions dobles per gaudir gratis del concert de Carlos Baute de Festa Major. El concert forma part del cartell del Rubí Random Musical Festival i tindrà lloc a l'amfiteatre del Castell el dimecres 28 de juny a les 22.30h al parc de l'Amfiteatre del Castell. Les entrades es poden comprar aquí.

El veneçolà Carlos Baute és cantant, compositor, arranjador, actor i presentador. Amb només 13 anys es va unir a Els Chamos i posteriorment va començar la seva carrera en solitari (1994). Entre els premis i nominacions es troben dos Ondas, Dial, Premis de la Música, Premis Amic, a més de Discos d'Or i Platí. Les seves vendes ascendeixen d'1,8 milions a nivell mundial. El seu darrer disc és Orígenes y tambores, del 2016, i aquest any ha publicat el senzill Ando buscando amb la formació Piso 21.

El sorteig es farà a través de les xarxes socials, correu electrònic i WhatsApp. Si vols optar al premi has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook.

També pots participar al sorteig enviant un correu electrònic a concurs@rubitv.cat especificant les paraules 'Entrades Carlos Baute' en l'assumpte i el teu nom. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'BAUTE' i el teu nom al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom del guanyador: El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres 23 de juny, a les 10h. Els noms dels guanyadors es donaran conèixer a través de Rubitv.cat, Facebook i Twitter.

Molta sort a tots els participants!

http://www.rubitv.cat/20170620/12981/sortegem-invitacions-per-assistir-al-concert-de-carlos-baute

carlosbautetodo.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario