miércoles, 2 de mayo de 2018

Festa Major de Sant Boi de Llobregat 2018: Carlos Baute, La Raíz, Roba Estesa, Sabor de Gràcia, María Terremoto…

Festa Major de Sant Boi de Llobregat 2018: Carlos Baute, La Raíz, Roba Estesa, Sabor de Gràcia, María Terremoto…


Sant Boi celebrarà les seves festes del divendres 18 al dilluns 21 de maig. També actuaran The Spring’s Team Band –tribut a Bruce Springsteen de Manel Fuentes- i les versions de Hotel Cochambre.

L’Ajuntament de Sant Boi ha publicat al seu blog de cultura els artistes i grups de música que actuaran a la Festa Major 2018 del municipi del Baix Llobregat.

Del divendres 18 al dilluns 21 de maig actuaran a l’escenari gran del carrer Baldiri Aleu -divendres 18- la coneguda estrella llatinoamericana del pop i la balada Carlos Baute i el multitudinari grup valencià La Raíz -dissabte 19-.

A l’escenari veí de la plaça de l’Agricultura actuarán el grup femení de folk Roba Estesa, els rumbers Sabor de Gràcia, els The Spring’s Team Band –grup tribut a Bruce Springsteen- de Manel Fuentes, les versions d'Hotel Cochambre i, a l’escenari de la Muntayeta, flamenc amb María Terremoto –diumenge 20 de maig, a la tradicional gal·la flamenca-. La música electrònica no resta oblidada i també actuarán Festa dels 40 On Tour.

El ball també arribarà amb l’Orquestra Selvatana, el col·lectiu santboià de swing Swingboi, les versions de rock i pop d’ExtremBand o l’exhibició de balls de saló a la plaça de l’Ajuntament.

A dia 1 de maig, la Festa Major Alternativa de Sant Boi encara no ha publicat el seu programa d’actes. La nota s’actualitzarà quan es faci pública aquesta informació.

Enlace de la nota : http://agendaconcerts.cat/noticia.php?id=541-programa-festa-major-sant-boi-de-llobregat-2018

carlosbautetodo.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario