miércoles, 24 de mayo de 2017

Carlos Baute oferirà el concert inaugural de Festa Major

Carlos Baute oferirà el concert inaugural de Festa Major 

Carlos Baute oferirà el concert inaugural de Festa Major i Los40 Tour tornen a l'Escardívol

El Holi Dolly Festival tindrà lloc a l'Escardívol el pròxim divendres 30 de juny

El cantant veneçolà Carlos Baute, també conegut per la seva faceta d'actor i presentador, actuarà a Rubí en el marc de la Festa Major. Ho acaben de confirmar l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, en una roda de premsa que podreu veure a Rubitv.cat durant les properes hores.

Baute oferirà el concert inaugural dimecres 28 de juny, una activitat inclosa als actes de la segona edició del Rubí Random Festival. El concert serà de pagament i es realitzarà a l'amfiteatre del Castell a les 22.30h. El darrer disc de Carlos Baute s'anomena Ando Buscando i s'ha fet en col·laboració amb Piso 21, conjunt musical que ara fa uns dies va actuar a la nostra ciutat al festival Los40 Primavera Pop (veure notícia). Les entrades del concert tenen un preu de 20€ i ja es poden comprar per Ticketea.

D'altra banda, Los40 Tour tornaran a l'Escardívol després de l'èxit de l'any passat. La fòrmula de DJ punxant temes d'actualitat va convèncer i va aplegar milers de persones durant la darrera Festa Major.

Carlos Baute i Los40 Tour se sumen al cartell del Rubí Random Festival d'aquesta pròxima Festa Major, que tindrà lloc del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol. Revólver, Fangoria, Hombres G, Senyora Tomasa, Maria del Mar Bonet, Momo i Doctor Prats eren els grups musicals confirmats fins ara (veure notícia), als que ara també cal sumar Marcos Franz, cantant i actor de la sèrie Merlí, i Versión Imposible. Els concerts de Revólver i Maria del Mar Bonet tenen un preu d'11€ i 10€ respectivament i ja es poden comprar a través de Ticketea.

D'altra banda, la plaça Salvador Allende acollirà els concerts del Barrakuda Festival, organitzat en col·laboració amb l'Associació de Músics de Rubí, i el Rubisound, el festival organitzat per Ràdio Rubí.

El calendari
Carlos Baute: dimecres 28, 22.30h al Castell. Concert de pagament.

Enlace de la nota: http://www.rubitv.cat/20170524/12807/carlos-baute-oferira-el-concert-inaugural-de-festa-major-i-los40-tour-tornen-a-l-escardivol

El cantant venezolà Carlos Baute, protagonista de l'espectacle inaugural de la Festa Major

L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha anunciat aquest dimecres que el cantant venezolà Carlos Baute protagonitzarà l’espectacle inaugural del primer dia de la Festa Major de Rubí, és a dir, el 28 de juny, a l’amfiteatre del Castell. Aquesta és una de les novetats del cartell de músics que formen part de la segona edició del RRandom Festival que engloba totes les actuacions musicals de la Festa Major de Sant Pere que, enguany comença el 28 de juny i acaba 2 de juliol.
De fet, ja coneixíem la majoria dels noms dels artistes que aterraran a Rubí per la Festa Major. A la llista d'Hombres G, Revólver, Doctor Prats, Fangoria, Versión Imposible, La Sra.Tomasa, Tour 40, Momo i Maria del Mar Bonet, cal afegir a Marcos Franz, que és un dels intèrprets de la sèrie de TV3, Merlí, i que presentarà el seu primer disc a Rubí dijous 29 de juny a l’Escardivol. El RRandom també inclou el festival de final de temporada del RubiSound de Ràdio Rubí i el Barrakuda Festival organitzat per l’Associació de Músics de Rubí (on hi actuaran Gran Pueblo, Ninja Pastori, People Jam, i els DJ’s Farsa, Txaco i  Satol.F.). Els dos festivals tindran lloc a la plaça Salvador Allende, que pretén ser l’espai jove de la Festa. A més, les entrades dels 3 concerts de pagament es posen a la venta avui mateix: Carlos Baute per un preu de 20 euros; Revólver, 11 euros i Maria del Mar Bonet, 10 euros. Totes les entrades es poden comprar al web de Ticketea.
La primera edil ha destacat la gran participació que sempre aconsegueix tenir la Festa de Sant Pere omplint els carrers i gaudint de la ciutat. També ha agraït l’enorme tasca d’organització i d’implicació de les entitats de Rubí a la Festa Major del municipi.
Per la seva banda, el regidor de Cultura, Moisès Rodríguez, ha subratllat “la imatge fresca i el disseny eclèctic” del cartell que anuncia el RRandom d’enguany. El regidor ha dit que espera que la part musical de la Festa sigui tan o més concurreguda que l’any passat quan a l’Escardívol es van arribar a reunir 15.000 persones. Rodríguez ha comentat que un dels aspectes que volen potenciar enguany és la difusió del RRandom per les xarxes socials ja que el festival tindrà pàgina web, Facebook, Instagram i Twitter per tal d'informar puntualment sobre tots aquests concerts.
A hores d’ara encara no se sap el nom del pregoner o pregonera d’aquesta Festa 2017. L’alcaldessa ha dit aquest dimecres que durant la segona setmana del mes de juny faran la presentació del pregoner i de la resta d’activitats de la Festa Major de Sant Pere.
Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí

Enlace : http://www.radiorubi.fm/portada/item/17666-el-cantant-venezola-carlos-baute-protagonista-de-l-espectacle-inaugural-de-la-festa-major

carlosbautetodo.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario