jueves, 18 de mayo de 2017

Concierto de Carlos Baute el 22 de julio en Alzira , Valencia

Concierto de Carlos Baute el 22 de julio en Alzira , Valencia  a las 23:00h . Será en el Recinto Ferial . Las entradas costarán 5 € .

Carlos Baute, Macaco i La Pegatina, als concerts de Sant Bernat a Alzira
 Alzira

Amb la calor característica del mes de juliol, Alzira celebra les festes dedicades a Sant Bernat, dies en què diverses zones de la nostra ciutat s'omplin d'activitats per als més menuts. El recinte del camp d'Esport de Venècia, la plaça Major, el Gran Teatre i el Recinte Firal acullen esdeveniments musicals.

Després de mesos de preparació, ja podem desvetllar el gruix que conformen els principals espectacles musicals d'aquestes pròximes festes. “Unes actuacions pensades per a tots els segments d'edat”, segons ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

...

El dissabte 22 de juliol, el protagonisme musical serà per a Carlos Baute, un dels artistes llatins amb més seguidors, gràcies a èxits com “Colgado en tus manos”. L'entrada al Recinte Firal, lloc de l'actuació, tindrà un cost de 5 euros.

Enlace de la nota completa en "Diari La Veu": https://www.diarilaveu.com/espai-public/73891/carlos-baute-macaco-i-la-pegatina-als-concerts-de-sant-bernat-a-alzira Alzira apuesta de nuevo por los grandes conciertos en las fiestas de Sant Bernat
, Carlos Baute, Manu Tenorio, La Orquesta Mondragón, Macaco y La Pegatina conforman el programa, que mantiene espectáculos en Venecia

 El concierto del cantante venezolano Carlos Baute será el plato fuerte de las próximas fiestas de Sant Bernat, en las que compartirá cartel con la Orquesta Mondragón, Macaco, La Pegatina o Manu Tenorio, entre otros artistas, según el avance de la programación que ayer aprobó la junta de gobierno, que mantiene la celebración de espectáculos y verbenas en el campo de deportes Venecia.

El Ayuntamiento de Alzira apuesta por la programación de grandes conciertos, que alternarán tres escenarios diferentes: el recinto ferial, la plaza Mayor y el campo de deportes.

El sábado 22 de julio, víspera de Sant Bernat, el programa de conciertos contempla la actuación de Carlos Baute en el recinto ferial

Enlace de la nota completa en "Levante EMV " :  http://www.levante-emv.com/ribera/2017/05/18/alzira-apuesta-nuevo-grandes-conciertos/1568220.html


Carlos Baute als concerts de Sant Bernat d’Alzira

Carlos Baute, Macaco i La Pegatina, als concerts de Sant Bernat 2017
Amb la calor característica del mes de juliol Alzira celebra les festes dedicades a Sant Bernat. Dies en què diverses zones de la nostra ciutat s’omplin d’activitats per als més menuts, i en els quals el recinte del camp d’Esport de Venècia, la plaça Major, el Gran Teatre i el Recinte Firal acullen esdeveniments musicals.
Després de mesos de preparació ja podem desvetllar el gros que conformen els principals espectacles musicals d’estes pròximes festes. “Unes actuacions pensades per a tots els segments d’edat”, segons ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.
El dissabte 22 de juliol el protagonisme musical serà per a Carlos Baute, un dels artistes llatins amb més seguidors, gràcies a èxits com “Colgado en tus manos”. L’entrada al Recinte Firal, lloc de l’actuació tindrà un cost de 5 euros.


Enlace en Tot Alzira : https://www.totalzira.com/fiestas/carlos-baute-als-concerts-de-sant-bernat-dalzira/

carlosbautetodo.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario